Årets siste surfetur til Varberg?

Deler av Team Goya Norge hadde lagt turen til "Lejet" i Varberg denne November dagen.

Paul og undertegnede hadde sammen med manga andre en klassisk dag i Lejet denne november dagen. Endelig fikk jeg testet mitt nesten nye Goya Customquad 2016-modell på 96-liter. Med min Banzai 4,7m2 var jeg perfekt rigget for forholdene i de 3 timene jeg seilte.

Den nye quaden til Goya leverte virkelig varene og viste seg å fungere glimrende i de forholdene man kan forvente seg en god dag i Varberg, brettet var lettseilt og tidlig opp i plan noe som gjorde det lett å komme seg ut igjennom bølgene. Farten var det heller ikke noe å si på og da er det jo lett å få til noen luftige svev når bølgene som kommer mot deg er, akkurat passe bratte til å danne en perfekt rampe, nære på å gå for noen backloops men valgte å ta den trygge veien ned igjen.

Vel ute var det bare å kline til i jibben på en passe bølge, to til tre napp i riggen og det var full fart nedover bølgen, let´s ripp !

Å ri bølger i onshore forhold kan jo ofte være utfordrende, men med den nye quaden til Goya under beina var det bare å leke seg med bølgene så godt forholdene tillot, det var i alle fall ikke brettet som satte begrensningene.

Paul på sin side cruiset rundt med sin Banzai 4,5m2 og Goya Quad 86-liter begge 2016-modeller, han kom også i land strålende fra øre til øre så det var ikke noen tvil om vi begge hadde hatt en strålende tur til Varberg og var strålende fornøyd med utstyret vårt. 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift